Mint a rajzfilmekben: lufikkal az égig

Az extrém sportoló Erik Roner életében sok őrültséget csinált, többek között óriási színes lufikkal felrepítette magát kétezer-ötszáz méter magasra, majd egy puskával addig lődözte őket, míg ő maga le nem zuhant – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 11. 22. 15:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindezt persze egy látványos videó kedvéért csinálta csak, bár nem ez volt az első eset, hogy őrültségre ragadtatta magát.

Természetesen Erik Ronernek a mutatvány során semmi baja nem esett, gyakorlott bázisugróként, a maga eszkábálta karosszékkel együtt biztonságosan ért földet.

A videón látható mókázás azonban Roner egyik utolsó nagy ötlete volt, ugyanis még abban az évben, 2015-ben egy jótékonysági eseményen végrehajtott bázisugrás közben egy fának csapódott, és 39 évesen életét vesztette.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Képernyőkép a videóból (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.