időjárás -3°C Piroska 2022. January 18.
logo

Most akár Ön is beköltözhet a Reszkessetek betörők ikonikus házába

Forrás: hirado.hu
2021.12.03. 11:12
Most akár Ön is beköltözhet a Reszkessetek betörők ikonikus házába

December 7-én rajtol a vissza nem térő akció, a szerencsés pedig többedmagával beköltözhet az ikonikus házba, és még egy sztárvendég is meglepi őket – írja a hirado.hu.

Harmincegy éve mutatták be minden idők legnépszerűbb karácsonyi moziját, a Reszkessetek, betörők! című filmet, mely világhírnevet hozott Macaulay Culkinnak.

A film nagy rejtélye mindig is az volt, hogy vajon Kevin szüleinek mi lehet a foglalkozása, és hogy nagycsaládosokként egy akkora házat a chicagói kertvárosban miből tudnak fenntartani, mint ami a filmben látható, de ez persze sosem derül ki.

Ha ezt nem is tudjuk meg, az életérzést most átélhetjük, ugyanis az Airbnb-n egy éjszakára bárki kibérelheti a házat mindössze 25 dollárért, azaz megközelítőleg 8 ezer forintért – írja a bbc.com.

Egy szerencsés december 12-én három barátjával együtt akár újrajátszhatja a film ikonikus jeleneteit is, amihez mi is lehetne autentikusabb, minthogy az egykori szereplő, az idősebb testvért, Buzzt alakító Devin Ratray fogadja az ideiglenes lakókat.

“Örömmel osztom meg veletek az otthonom ezen az ünnepen, még a házi pizzámat is, egy kérésem van csak, ezúttal ne engedjétek ki a tarantulámat, Axlt.”

– mondja az egykori gyereksztár a reklámban.

A teljes cikkből az is kiderül, milyen érzés a McCallister-házban lakni.

Borítókép: Képernyőfotó a Reszkessetek betörők előzeteséből (Forrás: YouTube/Martin Johansson)