Fidesz: A szocialisták a bevándorláspárti szövetségeiket építik

A bevándorláspártiak azért támadják folyamatosan Orbán Viktort, Matteo Salvinit és Heinz-Christian Strachét, mert ők a bevándorlás ellen, a határvédelem és a nemzetek Európája mellett vannak.

Forrás: MTI2019. 05. 06. 18:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocialisták bevándorláspárti szövetségeiket építik, ezt példázza Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő hétfői, bécsi találkozója is – közölte a Fidesz a távirati irodával.

Korábban Ujhelyi István bécsi sajtótájékoztatóján közölte: a szociáldemokraták lehetséges együttműködéséről tárgyalt Andreas Schiederrel, az ugyancsak ellenzéki Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) európai parlamenti (EOP) listavezetőjével.

A Fidesz reagálásában azt írta, az MSZP azzal a bevándorláspárti Osztrák Szociáldemokrata Párttal „borul össze”, amelynek jelentős felelőssége van abban, hogy Ausztriát és Bécset elözönlötték a bevándorlók.

Közölték továbbá: a bevándorláspártiak azért támadják folyamatosan Orbán Viktort, Matteo Salvinit és a hétfőn Budapesten lévő Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt, mert ők felemelik a szavukat a bevándorlás ellen, és kiállnak a határvédelem és a nemzetek Európája mellett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.