A vendéglő különleges fogásai között szerepel földleves, sült sár, talajsörbet, édességként pedig csőben sütött cukros föld.
Vegyszermentes sár és föld
A nyersföld beszállítója naponta egy kilónyit visz a konyhára, csakis ellenőrzöttet, azaz káros tartalomtól – vegyszerektől – menteset. Amint megérkezik a jó zsíros föld, az étterem tulajdonosa, Tanabe Tosio – aki amúgy Franciaországban is tanult konyhaművészetet – egy kicsit megpárolja, majd átszűri, nehogy keményebb falatok keveredjenek az ételekbe.
A hatfogásos földmenü ára 10 ezer jen – 23 ezer forint. Az ételsor csúcspontja a sárbundázott burgonya szarvasgombával a közepén.
Tanabe szerint a föld egészséges táplálék, segíti az emésztést, és tele van ásványi anyaggal. „Az emberek régen rendszeresen ettek földet, és állatok is falatoznak belőle” – bizonygatja, elismerve ugyanakkor, hogy nem mindegyik vendége lett földfüggő, akad, aki meg sem kóstolja.