„Oroszországban nagyok a lehetőségeink”

Magyarország gazdaságilag nagyon nyitott, s az export területén van olyan növekedési potenciál, amelyet ki kell használnunk.

MD
2014. 03. 01. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hozzátette: a hagyományos piacaink mellett szeretnénk keleti irányba nyitni, miután bővülésre ott van lehetőség. Szerinte „Oroszország az egyik olyan reláció, amelyikben nagyok a lehetőségeink”. Úgy vélte, a paksi fejlesztés pozitív hatással lesz a kereskedelmi kapcsolatokra is, főleg a mezőgazdasági és élelmiszer-ipari termékek területén. Kiemelte azt is, hogy a szaktárcához tartozó operatív program keretében az exportképes hazai kis- és közepes vállalkozások számára több alprogramot készítenek elő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.