Eladó az Origo

A hírportál szerkesztőségében is megerősítették, hogy a tulajdonos megválna a médiaportfóliótól.

MNO
2015. 06. 29. 14:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Telekom Nyrt.-t tulajdonló Deutsche Telekom szándékainak megfelelően vevőt keresnek az Origo Zrt.-re – jelentette be Pálmai L. Ákos, az Origo.hu főszerkesztője egy mai értekezleten. Ennél több egyelőre nem tudható, a folyamat a legelején tart.

Korábban a Világgazdaság arról írt, hogy a Napi Gazdaságot kiadó vállalkozás, valamint a Helyi Téma utódját, a Lokált gondozó MMG, illetve a legnagyobb konkurenst, az Indexet is kezelő CEMP jöhet szóba mint vásárló. Idesorolták még az MNO-t is birtokló Simicska Lajost is.

Jelenleg mindenesetre hivatalosan csak a szándék van meg a cég értékesítésére, sem a lehetséges kérőkről, sem az eladási árról nem tudni semmit – tudtuk meg. Az azonban biztos, hogy idén még nem történik meg a tulajdonosváltás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.