Autókereskedő lehet Mészáros Lőrinc

A Bakony Hús Kft. is most váltott főtevékenységet.

MNO
2015. 11. 20. 13:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mészáros Autó Javító Kft. tevékenységei közé november elején bejegyezték a személygépjármű- és a könnyűgép-kereskedelmet is – olvasható a portálon.

A 2011-ben alapított kft. eddig nem robbantott kasszát: az első két évben nem volt árbevétele, a 2013. évi 1,5 millió után tavaly 49 millió forintra növelte a forgalmát, ám 11 milliós veszteséget könyvelt el – teszik hozzá.

Mint írják, az ugyancsak Mészáros érdekeltségében álló Bakony Hús Kft. is most váltott főtevékenységet: az ingatlan-bérbeadás helyett húsfeldolgozás, -tartósítás szerepel a cégjegyzékben. A 2013-ban alapított Bakony Húsba nemrég apportálták Mészáros fő agrárcége, a Búzakalász 66 Kft. sertéshúsos ágazatát, egyúttal 1,2 milliárd forintra emelték a törzstőkéjét. Az üzleti terv optimális esetben idén 2,7 milliárd forint árbevételt valószínűsített a húsfeldolgozónál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.