Gyurcsány egymilliárdért adta el cégét

A politikus felesége, Dobrev Klára megerősítette az eladás tényét.

MNO
2016. 01. 11. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Béta-Roll honlapján jelent meg az alábbi közlemény, miszerint a „Böttcher GmbH 2016. januári hatállyal megvásárolta az Altus Portfolió Kft.-től és a menedzsment két tagjától a Béta-Roll Zrt. 88 százalékos részvénycsomagját, 4 millió eurós cégérték figyelembevételével”.

Gyurcsány nagyjából 900 milliót kaphatott a cégért, ugyanis az Altus Portfoliónak 75 százalékos tulajdonrésze volt a cégben. A politikus felesége, Dobrev Klára megerősítette az Indexnek az eladás tényét.

A hengergumizással foglalkozó Béta-Roll főként nyomdai, műanyag-, fém-, fa- és papíripari ügyfelek kiszolgálását végzi és az ehhez szükséges gyártási kapacitással rendelkezik Magyarországon, Vajdaságban és Székelyföldön, illetve egy kereskedelmi képviselettel Horvátországban – írja magáról a cég.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.