„Tízszeresen túlárazott az olimpiai pályázat kérdőíve”

A dokumentumok minden egyes oldalát ugyanis négymillió forintért fordítja és másolja a PwC.

MNO
2016. 03. 02. 15:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt politikusa, Pataki Márton közérdekűadat-igénylés után megkapta a budapesti olimpiai pályázathoz kapcsolódó kérdőívek elkészítésére a PricewaterhouseCoopers tanácsadó céggel kötött második szerződést. Mint kiderült, az eddig kifizetett 240 millió forintos ár csak a február közepén beadott első szakaszra vonatkozik, és a szóban forgó pályázati kérdőív három részből áll:

Az első szakasz oldalanként mintegy 4 millió forintba került, így valószínűsíthető, hogy a pályázat második és harmadik fázisáért további százmilliókat terveznek kifizetni a tanácsadónak. Pataki közleményében megjegyzi, hogy a PricewaterhouseCoopers a 60 oldalas másolásért és fordításért 240 millió forintot kap. Az Együtt szerint az elvégzett munka legalább tízszeresen túl van árazva.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.