Ötszörös profitot hozott Mészárosék cége

A felcsúti polgármester gyermekeinek magasépítő cége jól szerepel a közbeszerzéseken is.

MN
2017. 05. 08. 15:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mészáros Lőrinc gyermekei, Ágnes, Beatrix és az ifjabb Lőrinc 2015 júniusában alapította meg a felcsúti székhelyű Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt.-t. A friss cégbeszámolóból kiderül, hogy az előző évi 65 millió forint után tavaly 319 millió forint adózott eredményt ért el – írja a Napi.hu.

A lakó- és nem lakóépületek építésével foglalkozó cég tevékenységének első évében 1,18 milliárd, majd tavaly 3,23 milliárd forintos nettó árbevételt ért el. Az osztalék kifizetéséről nem döntöttek a részvényesek.

A magasépítő cég több közbeszerzést is nyert az utóbbi időben: a West Hungária Bau Kft.-vel (WHB) közösen 2,5 milliárd forintért újították fel a Kerepesi úti Nemzeti Lovardát. Szintén Paár Attila üzletember cégével, a WHB-vel együtt nyertek egy közbeszerzést 2,94 milliárd forint értékben egy 24 tantermes általános iskola építésére Dunakeszin, illetve Izsákon is nettó 2,95 milliárdért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.