Hét magyar kiállító mutatkozik be az orosz PRODEXPO szakkiállításon

Hét magyar kiállító mutatkozik be Oroszország legnagyobb élelmiszeripari és ital szakkiállításán, a PRODEXPO-n az Agrármarketing Centrum közösségi strandján 2019. február 11-15. között – tájékoztatta az Agrármarketing Centrum hétfőn az MTI-t.

Forrás: MTI2019. 02. 11. 18:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a magyar kiállítók borokat, zöldség-gyümölcs konzerveket, ketchup, mustár, szósz termékeket, bébiételeket, libamáj konzerveket, egészséges élelmiszereket, mézet mutatnak be a 122 négyzetméteres területen.

Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezető igazgatója a közlemény szeint elmondta, hogy a kiállításon való magyar részvételnek a visszajelzések szerint évről-évre kézzelfogható gazdasági hozadéka van.

Több magyar mezőgazdasági-élelmiszeripari vállalat fektetett be, és helyezett üzembe jelentős beruházásokat Oroszországban, részint ennek az eredménye, hogy a magyar mezőgazdaság jelen van az orosz piacon, és a magyar élelmiszeripari export bővül – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.