A felsorolásból is látszik, hogy a Best of Hungary, ez a 2016 novemberében alapított családi vállalkozás elsősorban kis manufaktúrákból származó termékeket forgalmaz a szigetországban, közülük néhányat Németországban, Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban is. Olyanokat, amelyekben nincs hozzáadott adalékanyag, színezék és tartósítószer, vagyis természetes összetevőket tartalmaznak és lehetőleg ellenőrzött gazdálkodásból származnak. Az elvárás fő oka, hogy amíg az élelmiszer-eladás értékben stagnál a szigetországban, addig az egészséges élelmiszerek forgalma minden évben megduplázódik – magyarázta Kopácsi Zoltán. A magas minőséget képviselő európai kézműves élelmiszerek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, amit az is bizonyít, hogy a cég kínálatában a korábbi néhány tucatnyi helyett ma már több mint 140 termék szerepel, döntően mézek, paprikák, olajok, ecetek, kaviár, libamáj, szalámi, szarvasgombás termékek, gluténmentes termékek, szaloncukrok, valamint néhány hónapja díjnyertes borok és pezsgők is.