Még egy hétig várják a jelentkezőket a mentorok

Magyar Nemzet
2019. 08. 08. 15:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Design Terminal augusztus 11-ig meghosszabbította a jelentkezési határidőt mentorprogramjának őszi szemeszterére. Az innovatív, induló vállalkozások az innovációs ügynökség honlapján jelentkezhetnek a programra, a részletes pályázati információk is itt találhatók a mentorprogramhoz kapcsolódóan.

A három hónap alatt a csapatok fejlesztik vállalkozásukat, és azt is elsajátítják, hogyan tudnak együttműködni vállalati partnerekkel. A Design Terminal a termék- és üzletfejlesztés, a kommunikáció, az értékesítés és a pénzügyi tervezés területén erősíti a csapatokat, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak tanácsokat a startupok. Mindezek hozzájárulnak, hogy a csapatok projektjei a program végére olyan fejlesztési szakaszba érkezzenek, amelyben készek lehetnek befektetők bevonására. A program erőssége a startupokat segítő, hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat.

A mentorálás során igazi közösség alakul ki, számos workshoppal, négyszemközti mentorálással, közösségépítő programokkal. Emellett a csapatoknak közösségi iroda biztosított, ösztöndíjat kaphatnak, megismerkedhetnek hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal. Az előző szemeszterhez hasonlóan, a programba beválogatott női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes édesanyák, akik egyben startupalapítók, pluszösztöndíjban részesülnek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.