Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Változik a menetrend a hosszú hétvégén

Magyar Nemzet
2019. 08. 08. 14:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munkanap-áthelyezés miatt változik e hét végén a vonatok közlekedési rendje. Augusztus 9-én, pénteken a munkanapra, 10-én, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok a szombati munkanap miatt. Az augusztus 20-i ünnepnap és a 19-i pihenőnap miatt is változás lesz: augusztus 18-án és 19-én az ünnepnapra, 20-án a vasárnapra, 21-én pedig a hétfői munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. A MÁV felhívta a figyelmet, hogy a várható nagy utasforgalom miatt érdemes előre megváltani a menetjegyeket.

Jelentős menetrendi változások lesznek augusztus 25-ig a Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti pályafelújítás miatt a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vonalon. A pécsi intercityvonatok a vágányzár miatt kerülő útirányon, Dunaújváros érintésével közlekednek, Sárbogárd helyett Rétszilas állomáson állnak meg. A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon Püspökladány és Ebes között pályakarbantartási munkákat végeznek augusztus 30-ig. Egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Augusztus 22-től 31-ig Debrecenből a Nyugati pályaudvarra 2.28-kor induló vonat helyett pótlóbusz indul 1.54-kor Püspökladányig, a Nyugatiból 22.28-kor induló sebesvonat helyett pedig Püspökladány és Debrecen között szállítja busz az utasokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.