Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Szegeden is változásokat vezettek be a tömegközlekedésben

Forrás: MTI2020. 03. 11. 22:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utasok és járművezetők egészségének megőrzéséért, összhangban a koronavírus-fertőzés miatt országosan kihirdetett vészhelyzeti intézkedésekkel a Szegedi Közlekedési Társaság járművein csütörtöktől visszavonásig felfüggesztik a kötelező első ajtós felszállást.

A cég az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt is tudatta, hogy visszavonásig szintén felfüggesztik a járművezetői jegyértékesítést is. A fedélzeti jegykiadó automatákból bankkártyával azonban továbbra is vásárolható menetjegy, 24 vagy 72 órás jegy.

A közösségi közlekedés biztonságos fenntartásáért a közlekedési társaság fokozottan figyel a járművek tisztaságára, azok napi rendszeres fertőtlenítésére – áll a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.