Új vezérigazgató a Hunguest Hotels szállodaláncnál

A szakember húsz év tapasztalattal rendelkezik szálloda üzemeltetésben és ingatlanfejlesztésben.

2020. 05. 12. 17:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két belföldi szállodájának május 15-i nyitását követő közlése után kedden újabb döntésről adott hírt az Opus Global Nyrt. Eszerint az érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt. igazgatóságának döntése szerint június 22-től Róna Andrea irányítja vezérigazgatóként a szállodaláncot.

Az eddig a Gránit Pólus Csoport üzletfejlesztési igazgatójaként tevékenykedő szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik szálloda üzemeltetésben, ingatlanfejlesztésben és vagyonkezelésben. Az említett igazgatói poszt mellett a Papp László Budapest Sportaréna üzletfejlesztési és az Aréna Catering Kft., valamint a West End Szállodaüzemeltető Kft. ügyvezető igazgatói feladatait is ellátta. Róna Andrea jelentős sikereket ért el a szállodaiparban is: részt vett a Hilton Budapest City és a Corinthia Budapest piaci bevezetésében, de sokéves tapasztalatot szerzett más nemzetközi és hazai szállodaüzemeltetőnél is – tartalmazza a vállalat közlése.

A Magyarország legnagyobb vidéki szállodaláncát tulajdonló Opus Global Nyrt. a közelmúltban jelentette be, hogy az eredeti tervek szerint decemberben kezdődő szállodafelújításokat a pandémiás helyzetre való tekintettel korábbi időpontokra ütemezi át. A több ütemben megvalósuló nagyszabású felújítási programban 4 csillag, illetve 4 csillag superior minősítésű szintre léphetnek a szállodalánchoz tartozó hotelek.

– A következő évek során a teljes Hunguest Hotels megújul, amely egyaránt szolgálja vidéki piacvezető szerepünk további erősítését, illetve az eddigi célcsoportunk mellett a fiatalabb generációk igényeinek megbízható, minőségi kiszolgálását. Pályafutásom során több hazai szállodafejlesztést vezethettem, így örömmel fogadtam el az Opus Global felkérését ennek a nagy múltú magyar szállodaláncnak a vezetésére – fogalmazott a tervek kapcsán az új vezérigazgató.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.