A magyar méz az egyik legegészségesebb termékünk

Varga Judit a közösségi oldalán a magyar termelői mézet méltatta.

Forrás: Facebook/Varga Judit2020. 06. 14. 20:04
null
Polgár, 2011. április 3. Kibomlott a kajszibarack (Prunus armeniaca) virága Polgár térségében az utóbbi napok meleg, napfényes időjárásának hatására. A kinyílt virágokon megjelentek a méhek, melyek nektárgyűjtés közben beporozzák a gyümölcsfa virágait. MTI Fotó: Oláh Tibor Fotó: MTI Fotó: Oláh Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit a közösségi oldalán a magyar termelői mézet méltatta:

„Legyen akác, hárs, repce, levendula vagy akár cseresznye, egy biztos, a magyar termelői méz az egyik legegészségesebb hazai termékünk. Több mint kétszáz értékes tápanyagot tartalmaz, fertőtlenít, hidratál, gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, antioxidánsban és enzimekben. Magyarországon mintegy 15 ezer méhész és 1,2 millió méhcsalád gondoskodik az évi 15-30 ezer tonna hazai méz termeléséről, mellyel Magyarország az európai méztermelés 10 százalékát adja. Aki valóban hamisítatlan magyar mézre vágyik, az mindenképp az Országos Magyar Méhészeti Egyesület szabványüvegeiben árult termékeket keresse! Vigyázzunk a méhekre, rengeteget köszönhetünk nekik!” – írta a miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.