Gyógyszálló épül Marcaliban

A gyógyszálló nem időszakos, hanem egész éves nyitvatartást tervez.

Magyar Nemzet
2020. 06. 26. 21:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvalósul a régi terv: megépül a régóta várt gyógyszálloda Marcaliban, amely nemcsak a város, hanem a térség egyik meghatározó turisztikai attrakciója lehet – közölte a városvezetés a Magyar Nemzettel.

A beruházás a „12 hónapos Balaton” programhoz kapcsolódik, vagyis a gyógyszálló nem időszakos, hanem egész éves nyitvatartást tervez, amely a környékbeliek számára biztos munkahelyet jelent számos, a turisztikai szolgáltatásokhoz kapcsolódó szakma esetében a szálláshely, vendéglátás és szépségipar területén.

A gyógyturizmus biztos befektetésnek tűnik Magyarországon
Fotó: Éberling András

A szállodakomplexum mellett a tulajdonos jelentős infrastrukturális és kapcsolódó beruházásokat, fejlesztéseket is tervez. A szándék az, hogy az épülő szálloda és annak vendégei kihasználják Marcali már meglévő turisztikai és szabadidős programjait, lehetőségeit. Ezért a szálloda működése összekapcsolódik majd a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközponttal.

Az idén kezdődő építkezésben a helyi vállalkozók is részt vesznek, a fejlesztés a tervek szerint 2023-ban lezárul.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.