Az online térben is várják az érdeklődőket a Cégek éjszakáján

A rendezvény a koronavírus-járvány miatt szeptemberben kerül megrendezésre.

Forrás: MTI2020. 07. 26. 14:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 24-én rendezik meg a Cégek éjszakáját, a rendhagyó karriernapon az ultramodern, 3D-s technika segítségével, virtuálisan is megnyílnak a budapesti cégek kapui a munkavállalóknak – közölték a szervezők az MTI-vel.

Deák-Nagy Csilla, a rendezvény főszervezője kiemelte: tavasszal egy nagyszabású, több helyszínen zajló, offline esemény szerepelt a terveik között, ám a koronavírus-járvány miatt újra kellett tervezniük a rendezvényt.

Szeptember 24-én délután négy és éjfél között a részt vevő cégek a járványügyi előírások betartása mellett lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vendégek személyesen felkeressék a nyitott irodákat, de az online térben is várják az érdeklődőket. Lesznek digitális workshopok, videós bemutatkozások, lesz lehetőség személyes beszélgetésre is, a programokat különféle játékok fűszerezik – mindezekre a rendezvény virtuális platformján keresztül lehet majd becsatlakozni, kiválasztva az adott céget, amelyre a vendég kíváncsi.

A cégek jelentkezése folyamatos, az érdeklődők pedig szeptember 15-től tudnak regisztrálni az ingyenes rendezvényre a Cégek éjszakája virtuális platformján.

Bővebb információ IDE kattintva, valamint a rendezvény közösségi média felületein érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.