Magyar vállalat a legjobb ötven rendezvényszervező között

A magyar szakembereknek járó nemzetközi elismerés elsősorban az elmúlt időszak jeles eseményeinek köszönhető.

Forrás: világgazdaság2020. 07. 09. 16:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legjobb ötven rendezvényszervező vállalat közé választották egy globális versenyen elért eredményei alapján a magyarországi Lounge Groupot – közölte a vállalat.

A rangos Eventex Top 50-listán 24 különböző országból szerepelnek vállalatok, hazánkat egyedüliként a Lounge Group kommunikációs ügynökség képviseli – írja beszámolójában a Világgazdaság online kiadása.

A magyar szakembereknek járó nemzetközi elismerés elsősorban az elmúlt időszak két jeles eseményének, a tavalyi Bryan Adams-szuperkoncert és a V4 Future Sports Fesztivál magas színvonalú megrendezésének köszönhető.

Nemzetközi szakértők, tapasztalt rendezvényszervezők, újságírók, szakmai szövetségek képviselői és véleményvezérek, valamint iparági vezetők alkották annak a nemzetközi versenynek a zsűrijét, amely a közelmúltban több magyarországi esemény megrendezéséért is díjazta a magyarországi Lounge Group szakembergárdáját. Az elismerések eredményeként most – egyedüli hazai vállalatként – a rendezvényszervezők globális top 50 listájára is felkerült az ügynökség.

A járványhelyzet és a nyomában járó gazdasági visszaesés az elsők között érintette a rendezvényszervezésből élőket. Az ilyesfajta elismerések segítenek magára találni a piacnak, a szereplőknek pedig motivációt jelent, ha a hazai fesztiválokra, koncertekre, rendezvényekre a nemzetközi szakma is elismeréssel tekint.

A lazítással ráadásul újra szaporodnak az események, egyre több magas színvonalú rendezvényre mehetnek a magyarok – olvasható a Világgazdaság cikkében, amelynek teljes tartalma megtalálható IDE kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.