Értékes ingatlanok jelentős kedvezménnyel

Szerdától jelentős kedvezménnyel, a korábbinál alacsonyabb kikiáltási áron hirdet meg újra értékes ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.).

Forrás: MTI2020. 09. 14. 14:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfői közleményük elsőként az Andrássy-Izabella úti ingatlanegyüttest emelte ki. A kedvezményes kikiáltási ár a volt MÁV székházra is vonatkozik. A 6 ezer négyzetméteres, műemlékvédelem alatt álló ingatlan árverését több százmillió forinttal kevesebbről indítják.

Kedvezményesen bocsátják eladásra az Orfűi Aquaparkot, valamint a békéscsabai AB EXPO csarnokot, több ingatlancsomag pedig változatlan induló árról licitálható.

A közlemény a felkínált ingatlanokat kiváló befektetési lehetőségnek nevezi. Az érdeklődők az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR) licitálhatnak rájuk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.