Internetes vállalkozói platformot indított az MFB

Az Összetartók.hu netes felület az odalátogató és díjmentesen regisztráló cégeknek több szempontból is segítséget nyújt.

Horváth Éva
2020. 09. 09. 9:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új, vállalkozóknak szóló weboldalt indított az MFB-csoport. A Összetartók.hu felület használata teljesen ingyenes és nyitott minden hazai vállalkozás számára. A weblap az odalátogató és ott díjmentesen regisztráló cégeknek több szempontból is segítséget nyújt: az üzleti kapcsolatok megteremtésben éppúgy, mint a finanszírozási kérdésekben.

Az online üzleti klub olyan, mint egy virtuális üzletember-találkozó.

A díjmentes regisztráció után a vállalkozó ingyenesen böngészheti az oldalt már használók ajánlatait és igényeit.

 

Emellett a cégek ugyanezen a platformon közzétehetik kereséseik eddigi tapasztalatait, kérdéseiket és tanácsaikat, valamint rövid bemutatkozó szövegeiket is.

A vállalkozások finanszírozásához kapcsolódóan az oldalon az MFB-csoport valamennyi pénzügyi terméke megtalálható, tanulmányozható, legyen szó hitelről, tőkejuttatásról vagy garanciavállalásról. Ha pedig a vállalkozó szűkíteni szeretné a keresések eredményét és személyre szabott megoldást kér, elég néhány egyszerű kérdést megválaszolnia, majd ezt követően a program már csak azokat a konstrukciókat dobja fel, amelyek passzolnak az érdeklődő igényeihez.

Az MFB-csoport új, vállalkozóknak szóló honlapján az érdeklődő más cégekkel és a bank szakembereivel is felveheti a kapcsolatot
Fotó: Katona Vanda

A finanszírozási problémák kezelésében külön segítséget jelenthetnek a gyakorlati jó tanácsok. Ezeket olyan vállalkozók gyűjtik csokorba, akiknek már vannak tapasztalataik, és sikerült jól működő céget létrehozniuk. Ahogyan azokkal a banki szakemberekkel is fel lehet venni a kapcsolatot az Összetartók.hu felületen, akik közreműködnek a vállalkozások fejlődését támogató megoldások kialakításában.

Az oldal mindezek mellett folyamatosan tesz közzé a vállalkozásokat segítő cikkeket, hasznos tartalmakat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.