Jótékony célra fizetnek vissza biztosításokat

Méltányosságból ajánlanak fel egy egyszeri összeget, mert tavaly kevesebb volt a baleset.

Magyar Nemzet
2021. 01. 02. 19:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendkívüli járványhelyzetben rendkívüli lépéseket tesz az egyik legnagyobb biztosítótársaság amiatt, mert 2020-ban, különösen a közel két hónapig tartó kijárási korlátozások idején csökkent a lakosság autóhasználata.

Az adatok azért pozitívak, mert a forgalom csökkenésével a balesetek száma is visszaesett. A Groupama Biztosító ezért most úgy döntött, hogy méltányosságot gyakorol a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező ügyfelei felé, és felajánl nekik egy egyszeri összeget, melyet akár jótékony célra is fordíthatnak – közölte a biztosítótársaság.

Előnye is akadt a járványnak, például kevesebb balesethez kellett sietnie a hatóságoknak az előző évben Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Azt is jelezték, hogy a mintegy kétszázötvenezer, egyedi KGFB-szerződéssel rendelkező üzembentartó a december 28-án hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának egyhavi díjrészével arányosan részesül valamennyi gépjárműtípus esetén – ez a társaságnak összesen több mint hétszázmillió forintos kifizetést jelent.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.