A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Már több mint kétezer nagycsalád vásárolt autót támogatással idén

Átvette a vezetést a Toyota a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának a népszerűségi listáján.

Magyar Nemzet
2021. 04. 09. 9:50
Forrás: Magyar Államkincstár
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Átvette a vezetést a Toyota a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának a népszerűségi listáján” – osztotta meg legújabb Facebook-bejegyzésében Varga Mihály. A pénzügyminiszter írása szerint ennek az évnek az első három hónapjában több mint kétezer nagycsalád tudott autót vásárolni a támogatással. Az ehhez szükséges ötmilliárd forintot a költségvetés biztosította. A vásárláshoz a jármű vételárának felét, legfeljebb két és fél millió forintot lehet igényelni. A családoknak ezt a pénzt nem kell megelőlegezniük, sőt hitel esetén az önerőbe is beszámít.

„A program 2019-es indulása óta 52 milliárd forintot fordítottunk erre a célra” – írja a pénzügyminiszter, hozzátéve, hogy ezzel a segítséggel összesen 22 ezer nagycsalád jutott új autóhoz. „A támogatás 2022 végéig biztosan igényelhető” – hangsúlyozza a bejegyzésben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.