Újranyitja szállodáit május elejétől a Hunguest Hotels

A Hunguest szállodáit – a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően – a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.

Magyar Nemzet
2021. 04. 29. 10:25
null
A Hunguest Hotel Sóstó is várja május elejétől a vendégeket
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban – közölte a cég.

A Hunguest Hotel Sóstó is várja május elejétől a vendégeket, június 15-ig all inclusive akcióval

A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc sokat tett a jobb vendégélményért, és számos olyan karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben.

A Hunguest szállodáit – a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően – a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalás során is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan formában vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

A biztonságos vendégfogadás szabályait a minden szállodai részlegre kiterjedő Covid–19 kézikönyvben fektette le a Hunguest, így a több hónap után újranyitó Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference vendégeinek is garantált a nyugodt és biztonságos pihenés az elmúlt időszak bezártsága után.

A bükfürdői Hunguest Hotel Répce Gold, a gyulai Hunguest Hotel Erkel és a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó június 15-ig all inclusive akcióval, azaz korlátlan étel- és italfogyasztással várja a vendégeket.

A Hunguest Hotels a társadalmi felelősségvállalás jegyében két főre szóló kétéjszakás csomagot biztosít félpanziós ellátással az elsőként foglaló ezer, egészségügyben dolgozó vendégnek. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén december 17-ig. Az egészségügyben dolgozók mindkét kedvezménye a következő szállodákban vehető igénybe közvetlen foglalás esetén az ’EÜ2021’ kuponkód használatával: Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Sóstó. Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, a dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel Bál Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.