Magyarország újraindult! címmel kampány kezdődött

Az akció arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes utazni és újra felfedezni a turisztikai lehetőségeket.

Forrás: MTI2021. 05. 04. 9:40
Sok Balaton-parti település is pályázott és nyert
Sok Balaton-parti település is pályázott és nyert Fotó: MTI/Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarország újraindult! címmel kampányt indított a belföldi turizmus népszerűsítésére a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kezdeményezés üzenete, hogy a szabályok betartásával és egymásra figyelve ismét útnak indulhatunk” – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) tegnap a távirati irodával.

A május végéig tartó kampány országszerte arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes utazni és újra felfedezni a kulturális, természeti, gasztronómiai és aktív turisztikai lehetőségeket.

Ahhoz, hogy az üzenet minél szélesebb körben eljusson a belföldi utazást tervezőkhöz, citylight- és óriásplakátok jelennek meg országszerte összesen nyolcszáz helyszínen. Emellett országos napi-, heti- és havilapokban, print és online felületeken is találkozhat velük a nagyközönség. „Továbbra is a biztonság az első, vigyázzunk egymásra!” – hívja fel a figyelmet közlemény.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.