Betört a szlovák piacra a Szerencsejáték Zrt.

Belép a regionális online sportfogadási piacra a Szerencsejáték Zrt.: az állami tulajdonú cég Szlovákiában terjeszkedik betRing nevű leányvállalatával. Az új részleg létrejöttét többéves elemzői és piacfelmérői munka előzte meg.

Udvardi-Lakos Luca (MWH)
2021. 11. 16. 17:52
Budapest, 2019. mrcius 22. A Szerencsejtk Zrt. Csalogny utcai lottzja Budapesten 2019. mrcius 22-n. Minden idk harmadik legnagyobb nyeremnye, 3,414 millird forint a tt az tslott htvgi sorsolsn. MTI/Mnus Mrton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A regionális terjeszkedés a Szerencsejáték Zrt. új fókuszterületeinek egyike, amelynek első mérföldköve a szlovák szolgáltatás elindítása. A betRing – jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve – csak helyi IP-címről, illetve szlovák állampolgároknak biztosít online sportfogadási lehetőséget, azonban a szolgáltatás a szlovák nyelv mellett magyarul is elérhető – olvasható a cég által kiadott közleményben.

A szlovák online sportfogadói piacra való belépés történelmi jelentőségű számunkra, amely egyúttal megfelelő alapot adhat egy erőteljesebb, több országot is érintő regionális szerepvállaláshoz, megteremtve társaságunk üzleti fejlődésének új irányát

 – nyilatkozta Bozóky Alex, a nemzeti lottótársaság vezérigazgatója.

A Szerencsejáték Zrt. középtávú célja, hogy tízszázalékos piaci részesedést érjen el a szlovák online sportfogadási piacon. „Célunk, hogy a lehető leghamarabb megközelítsük a szlovák piac három (Niké, Fortuna, Tipsport) legnagyobb szereplőjének szintjét. Termékfejlesztésünk során arra törekedtünk, hogy a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat ötvözzük a különböző termékinnovációkkal, amelyek nemcsak Szlovákiában, hanem Európában is újdonságnak számítanak” – mondta Miroslav Baranec, a betRing rendszert üzemeltető SZRT Slovakia ügyvezető igazgatója.

A nemzeti lottótársaság célja, hogy egy modern, nemzetközi szintű szereplővé váljon. A Szerencsejáték Zrt. számára Szlovákia az első lépés, stratégiájának megfelelően több, elsősorban regionális országot szeretne elérni.

Borítókép: A Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózója Budapesten (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.