Új cégbe egyesítik a Dél-Alföldön a közvilágítási szolgáltatást

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. fog 250 települést ellátni.

Forrás: MTI2021. 11. 03. 10:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MVM Csoport hosszú távú stratégiája mentén racionalizálja a társaságcsoportban működő tevékenységeket, ennek megfelelően alakult meg a fényszolgáltató társaság, amely 2021. novemberétől az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyesi, valamint korszerűsítési tevékenységeit veszi át. A Csoport közleménye szerint az új cég küldetése a kültéri mesterséges világítás fejlesztése, korszerűsítése és üzemeltetése elsősorban az önkormányzati, kormányzati és gazdasági társaságok részére. Villamos hálózaton végzett, helyhez kötött, kültéri világítási tevékenységeket és az ezekhez kapcsolódó műszaki-logisztikai komplex szolgáltatáscsomagokat kínál ügyfeleinek. Az MVM Lumen az ország lakosságának negyedével is közvetett kapcsolatba kerül.

Az MVM Lumen jogutódlással viszi tovább az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyét, így ügyfelei számára a már megszokott szolgáltatásait változatlan feltételekkel biztosítja. A jogutódlás és a névváltozás miatt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és partnerei között jelenleg hatályban lévő szerződésekben változás nem történik, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.