Újabb százmilliárd forint a magyar vállalkozásoknak

György László: Már az első körben elfogyott az a kétszázmilliárd forintos keret, amelyet a vállalkozások újraindítására szántak a Technológiaváltó támogatási programban.

Magyar Nemzet
2021. 11. 18. 16:56
GYRGY Lszl
Bkscsaba, 2020. jlius 1. Gyrgy Lszl, az Innovcis s Technolgiai Minisztrium gazdasgstratgirt s szablyozsrt felels llamtitkra az Opel, Honda, Mazda, Kia s Isuzu autk rtkestsvel s szervzelsvel foglalkoz Krs Autcentrum Kft. brtmogatsi okiratnak tadsn a cg bkscsabai telephelyn 2020. jlius 1-jn. Bks megyben 844 milli forintbl 5512 ember munkahelyt sikerlt megmenteni a gazdasgvdelmi akcitervvel - mondta az llamtitkr. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány döntött: százmilliárd forintos keretösszeggel folytatja a Technológiaváltó támogatási programot a magyar vállalkozások megerősítéséért – közölte a Facebook-oldalán György László. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára elmondta: nyáron minden várakozást felülmúlva már az első körben elfogyott az a kétszázmilliárd forintos keret, amelyet a vállalkozások újraindítására szántak a Technológiaváltó támogatási programban. 

– Kérésünkre ezért a kormány újabb százmilliárd forint meghirdetéséről döntött – közölte György László. – Ugyanis csak úgy nyerhetjük meg a 2020-as évtizedet és biztosíthatjuk be munkahelyeinket – folytatta –, hogyha élvonalbeli technológiákat alkalmazunk, okosabban és szervezettebben dolgozunk. Ehhez adunk a vállalkozásainknak forrást és tudást – jelentette ki az államtitkár. 

Borítókép: György László. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.