Népszerű volt az államkincstár lakossági kampánya

A nap 24 órájában online megvásárolható valamennyi, Magyarországon forgalomban lévő lakossági állampapír, ahol nincs számlavezetési díj.

Magyar Nemzet
2022. 04. 22. 16:13
null
Budapest 20190912 Magyar Állampapír Plussz (MÁP+) hirdetés, plakát foto: Kallus György/VG Fotó: KALLUS GYORGY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A befektetési célú lakossági állampapírok pénzállománya 165 milliárd forinttal nőtt a Magyar Államkincstár (MÁK) két hónapig tartó játékai idején, amelyekre csaknem 22 ezren jelentkeztek – közölte az államkincstár a távirati irodával, kiemelve, hogy az állampapír-forgalmazási szolgáltatások szélesebb körben történő megismertetése volt a játékkampány célja a lakosság körében.

A nyereményjátékon állampapírra váltható utalványt nyerhettek a kincstár meglévő és új ügyfelei. 

A Számlanyitási nyereményjátékban az vehetett részt, aki értékpapírszámlát vagy Kincstári Start-értékpapírszámlát nyitott a MÁK-nál, és legalább százezer forint névértékben vásárolt állampapírt.

Az állampapír-vásárlási nyereményjáték pedig azoknak szólt, akik a már meglévő értékpapírszámlájukra vagy gyermekük Kincstári Start-számlájára vásároltak százezer forint névértékű állampapírt.  

A MÁK emlékeztetett, hogy 

a nap 24 órájában online megvásárolható valamennyi, Magyarországon forgalomban lévő lakossági állampapír, 

és ugyanígy, a befektetéseket is lehet az internetes felületen kezelni, ráadásul nincs számlavezetési díj. 

 

Borítókép: Az egyik legnépszerűbb állampapír a MÁP+ (Fotó: Kallus György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.