Közös számlanyitással is kecsegtet a Revolut

Az új funkció nagy segítség lehet a családtagoknak, barátoknak és pároknak.

Magyar Nemzet
Forrás: Index2023. 04. 20. 10:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Revolut újításának köszönhetően ügyfeleik közös számlát tudnak nyitni két bankkártyáról. Az új funkció nagy segítség lehet a családtagoknak, barátoknak és pároknak. A közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők, és miért szeretnék a számlát, ahogyan arról sem, hogy együtt élnek-e – írja az Index

A Revolut pénzügyi technológiai vállalat az utóbbi időben fontos változásokat jelentett be. Legutóbb arról tájékoztatták ügyfeleiket, hogy ezentúl láthatják majd egymás teljes nevét és profilképét, ha a keresés pontosan megegyezik a felhasználónévvel (Revtag), valamint a Revolut-csomagot, amellyel az adott személy rendelkezik.

A cég emellett módosítja az általános szerződési feltételek egyoldalú változtatásokra vonatkozó, 25. alpontját is. Ezáltal egyértelműbb és könnyebben érthető lesz, hogy a Revolutnak mikor áll jogában ezeket módosítani, valamint biztosítja a Revolut-számla zavartalan használatát.

Továbbá módosították az általános szerződési feltételeket, hogy tisztázzák, hogyan lehet kezelni a kereskedő által kezdeményezett fizetésekhez való hozzájárulást. Kiemelték, hogy az ügyfeleknek jelenleg nincs semmilyen teendőjük – írják. 

Az Index azt is megírta, a legújabb funkció a pároknak lesz nagy segítség, akik közös számlát tudnak létrehozni két külön kártyával. 

Az újításnak köszönhetően a felhasználók a Revolut-applikációban létrehozhatnak egy plusz közös számlát, amelyet két ember közösen használhat – legyen szó családtagokról, barátokról vagy párokról.

A közös számlanyitáshoz mindkét félnek 18 évesnek vagy annál idősebbnek kell lennie, Revolut-ügyfélnek kell lenniük, mindkettejüknek ugyanabban az országban kell tartózkodniuk, ugyanahhoz a Revolut-alvállalathoz kell tartozniuk, egyikük sem lehet egy másik közös Revolut-számla tulajdonosa.
Fontos továbbá megjegyezni, hogy a közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők, és miért szeretnék a számlát, ahogyan arról sem, hogy együtt élnek-e.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.