Szerdán 550 forint közelébe zuhan az üzemanyag ára

Három hete folyamatosan csökkennek az üzemanyagárak, és ezen a héten is folytatódik a tendencia.

Magyar Nemzet
Forrás: Holtankoljak, VG2023. 05. 08. 11:40
null
Budapest, 2018. január 25. Egy dolgozó helyére teszi a töltõpisztolyt tankolás után egy OMV töltõállomáson a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasoron 2017. január 25-én. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdától a benzinért literenként bruttó 15 forinttal, míg a gázolajért bruttó 10 forinttal kell kevesebbet fizetni a kutaknál.

A régióban ezzel az alacsonyabbak közé kerülnek a hazai üzemanyagárak. A Világgazdaság cikke szerint Csehországban és Szlovákiában egy hete drágább a benzin, Horvátországban pedig a gázolaj kerül többe, mint Magyarországon.

A jelenlegi kiskereskedelmi árakat figyelembe véve 

szerdától a 95-ös benzin literenkénti ára várhatóan 555 forintra csökken, a gázolajé pedig 543 forintra.

Az üzemanyagárak április 19. óta zuhannak. A benzin közel hatvan forinttal, míg a gázolaj bruttó ötven forinttal lett olcsóbb az elmúlt időszakban – írja a Holtankoljak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.