Ennyit a reklámmentességről, nagy változás jön a Netflixnél

Ez minden felhasználót érint.

Forrás: VG, The Verge2024. 01. 25. 11:34
Netflix
Netflix Fotó: Daniel Reinhardt Forrás: DPA/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Netflix bejelentette, hogy 2024 második negyedévétől kezdve megszünteti a legolcsóbb, reklámmentes elérhető elfizetési csomagját – írja a The Verge cikke alapján a Világgazdaság. Kiemelik, hogy az

az alapcsomag teljesen megszűnik Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

Ez azt jelenti, hogy a streaming szolgáltató a lépéssel a reklámos előfizetés felé irányítja azokat a felhasználókat, akik nem szeretnének többet fizetni a szolgáltatásért. Ezekben az országokban tesztelik, hogy hogyan reagálnak a lépésre az előfizetők. A cég egyébként arra számít, hogy az olcsó, de reklámokat tartalmazó csomagot választja majd az emberek nagy része. 

Ezt a döntést azért hozta meg a Netflix, mert növelni akarja a bevételeit anélkül, hogy árat emelne. A portál hozzáfűzi, 

a döntés hamarosan kiterjed Európa többi részére, így hazánkra is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Daniel Reinhardt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.