Most érdemes boltba menni, féláron adja az alapvető élelmiszert az egyik legnagyobb üzletlánc

„A nap fogása” szlogen alatt újabb intézkedést vezet be valamennyi magyarországi üzletében az Aldi.

Forrás: Piac és Profit2024. 01. 18. 11:29
Round,Bread,Close-up.,Freshly,Baked,Sourdough,Bread,With,A,Golden, kenyér, pékáru
1581229426 Fotó: YesPhotographers
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, harminc-ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni – írja a Piac és Profit az üzletlánc közleménye alapján. 

Tesztjelleggel egyébként már próbálkozott hasonlóval az Aldi tavaly nyáron, két budapesti és három vidéki egységben, most pedig azt írják, a vállalat 2024-től országszerte, mind a 172 üzletében bevezeti ezt az intézkedést néhány szabály mentén. Például, a pékárucsomagokba csak egyforma sós vagy édes termékek – például csak pogácsa, csak kakaós csiga – kerülhetnek.

Írnak arról is, hogy az Azon melegében feliratú papírzacskókba csomagolt termékek a látványpékségek mellett, A nap fogása felirat alatt kihelyezve, másnap 12 óráig vásárolhatók meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.