Csak nagyon rég volt ilyesmire példa az ötös és a hatos lottó történetében

De most újra megtörténik.

Forrás: Pénzcentrum2024. 03. 22. 15:48
lottósorsolás Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyforma nyereményösszeg várja ezen a héten a játékosokat az ötös és a hatos lottó sorsolásán, amely ezúttal 650 millió forint – hívja fel a figyelmet a Pénzcentrum

Az ilyesmi viszonylag ritka, legutóbb négy éve fordult elő hasonló eset, azonban a két lottójáték elindulása óta eltelt több mint három évtized , és mindösszesen három olyan alkalom volt, amikor ugyanannyi volt a főnyeremény. 

Az Ötös lottón legutóbb március 2-án, azelőtt pedig február 24-én volt telitalálat. Az év első telitalálata több mint hat és félmilliárd forintot ért, ezzel a játék történetének legnagyobb nyereményét vihette haza a nyertes. A Hatos lottó történetének legnagyobb nyereményét, több, mint 3,1 milliárd forintot 2021. decemberében vihette haza egy szerencsés.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.