Győri gazdaságfejlesztési fórum a Figyelő TOP200 rendezésében

2024. április 4-5.-én Győrben rendezi meg következő konferenciáját a Figyelő TOP200.

2024. 04. 02. 19:22
Gyor,,Hungary.,Cityscape,Image,Of,Downtown,Gyor,,Hungary,With,Szechenyi
2157899273 Fotó: Rudy Balasko
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Figyelő TOP200 – Kisalföld Gazdaságfejlesztési Fórum fővédnöke Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.

A rendezvény fő témái: a régió versenyképessége, a gazdaságfejlesztéshez szükséges infrastruktúra helyzete Győr-Moson-Sopron vármegyében, valamint a térségi beruházások, technológiai fejlesztések, kutatások.

A konferencia első napján Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, majd Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Ezt követi Kisgergely Kornélnak, az EXIM Magyarország vezérigazgatójának, majd Nyisztor Péternek, az MBH Bank ügyvezető igazgatójának a prezentációja.

Április 5-én kerekasztal-beszélgetéseken a versenyképesség és az innováció kérdéskörét járják körül a régióban működő bankok, vállalatok és felsőoktatási intézmények vezetői. A rendezvénynek a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza ad helyet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock/Rudy Balasko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.