Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Ha azt hitte, hogy az ingyenes csomagkiszállítás lehetetlen, az egyik szolgáltató most bebizonyítja, hogy nem az

Csodák márpedig vannak?

Forrás: EconomX2024. 05. 27. 15:24
Bucharest,,Romania,-,6.12.2022:,Easybox,By,Emag,Pickup,Point,,For
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindította Magyarországon az Emag a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást is kínál – közölte a webáruház, amiről az EconomX számolt be. 

Hozzáfűzik, hogy az előfizetők több mint hatmillió termékre vehetik igénybe az előfizetést, amely országszerte elérhető, és az ügyfelek tíz megrendelés erejéig, legfeljebb hat hónapon át ingyenesen kipróbálhatják azt. 

Miután lejárt a próbaidőszak, az ügyfelek után maguk dönthetnek arról, hogy előfizetnek-e a szolgáltatásra.

Emlékeztetnek arra is, hogy az utóbbi időben bevezették az egynapos kézbesítést Budapesten és Pest megyében, és ma már több mint 850 csomagautomatába szállítanak országszerte szombatonként is. 

A portál beszámolt arról is, hogy a Genius szolgáltatás előfizetői a bruttó 3990 forintnál nagyobb értékű, a programban elérhetőként megjelölt termékekre vonatkozó rendeléseiket a csomagautomatáik valamelyikében ingyenesen vehetik át ahelyett, hogy minden alkalommal csaknem ezer forintot fizetnének ezért. 

Kiemelték, hogy a 8990 forint feletti értékű rendelések esetén a házhoz szállítás is ingyenesen elérhető az előfizetők számára.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.