Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Gulyásfőző fesztiválon hajtott a tömegbe a sofőr, két gyermek kritikus állapotban van

Egy veszekedés után kezdődött el a tragédia.

Forrás: Paraméter2024. 05. 27. 13:24
illusztráció Fotó: MTI/Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberek közé hajtott egy terepjáró szombaton délután egy gulyásfőző versenyen Červená voda községben – adta hírül a Paraméter. A szemtanúk szerint korábban veszekedés is volt, ez követően történt, hogy az egyik férfi autóba ült, majd belehajtott a tömegbe. 

A férfi ámokfutása miatt hat ember sérült meg, de ez nem igazán érdekelte az elkövetőt, aki gyorsan lelépett a színről. A férfit a rendőrség Sabinovban fogta el, két ezrelék volt az alkoholszintje.

A portál arról is beszámol, hogy két gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy őket mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

Az eperjesi kórházba három sérültet szállítottak, egyikük szintén gyerek, akit ugyancsak meg kellett operálni, a két felnőtt közepesen súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót őrizetbe vették, és többször is megszondázták egymás után. Közveszély okozása, elsősegélynyújtás elmulasztása és ittas állapotban történt veszélyeztetés ügyében indult ellene büntetőeljárás.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.