Következő mérkőzések
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Megható fotót mutatott a rendőrség, amelyen a verőcei tragédia utolsó, eddig meg nem talált áldozata látható

Vasárnap egy 30 éves férfi maradványait találták meg, hétfőn már csak egy ember után kutatnak.

Forrás: Facebook2024. 05. 27. 11:28
Budapest, 2024. május 19.
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
MTI/Lakatos Péter
Rendőrségi helyszínelés a baleset környékén Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem hagyja annyiban a dolgot a rendőrség, legalábbis a Budapesti Rendőrfő-kapitányság bejegyzése alapján nagyon úgy tűnik. A legújabb bejegyzésükben azt írják, nem adják fel a kutatást, haza fogják vinni a fiatal lányt. 

Keressük a 18 éves Balogh Daniellát, aki nyolcadmagával azon a kis hajón ült, ami egy szállodahajóval ütközött Verőcénél

– fogalmaznak a bejegyzésben. A lányról egy képet is mellékeltek a bejegyzésben. Daniella a tragédia utolsó áldozata, akit még keresnek a verőcei tragédia után, a többiek földi maradványait már megtalálták, miután vasárnap egy Olivér nevű 30 éves féfira bukkantak rá. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.