Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Megrázó fotó került elő a verőcei hajóbaleset áldozatairól, amely nem sokkal a tragédia előtt készült

Előkerült egy fotó, amit azok a fiatalok készítettek magukról, akik nem sokkal a kép elkészülte után végzetes hajóbalesetet szenvedtek Verőcénél.

2024. 05. 23. 13:09
Fotó: Fülöp Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról lapunk korábban beszámolt, május 18-án éjjel Verőcénél egy motorcsónak szállodahajóval ütközött. A kisgéphajóban nyolcan utaztak, egy férfit súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két utasnak a holttestét találták meg. Napok óta azt az öt fiatalt keresi az ország legtöbb kutató-mentő csapata, akiknek szombaton (május 18.) éjjel veszett nyoma egy hajóbaleset után. Nyolc fiatal egy Duna-parti fesztivál után indult hazafelé motorcsónakkal, út közben azonban összeütköztek egy 110 méter hosszú szállodahajóval, a bázeli MS Heidelberggel. 

A legutóbb a Tények közölt egy fotót a fiatalokról, amely nem sokkal azelőtt készült, hogy elindultak a végzetes hajóútra.

Megrázó fotó készült nem sokkal a verőcei tragédia előtt az áldozatokról. Fotó: Tények

A legutóbb megtalált áldozat Varga Márton, akit az egyik eltűntként pár napja nevezett meg a rendőrség. Kiderült az is, hogy a fiatalember nem sokkal a tragédia előtt kérte meg barátnője kezét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.