Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Megszólalt a verőcei hajókatasztrófa után eltűnt fiatal lány barátja + videó

Daniella nagy változások előtt állt.

2024. 05. 29. 8:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt hiszem, én voltam Daniella egyik, ha nem a legfőbb bizalmasa – árulta el a verőcei motorcsónak-baleset egyik áldozata, Daniella egyik barátnője, aki a Borsnak mesélt arról, milyennek látta a fiatal lányt.

A május 18-án, Verőce térségében történt hajóbalesetben heten vesztették életüket, amikor

a Dunán egy motorcsónak szállodahajóval ütközött. A kishajó nyolc utasa közül egyetlen ember élte túl a balesetet,

az olasz állampolgárságú férfinak a súlyos sérülései ellenére sikerült a partra jutnia.

Szilvi körmösként dolgozik, így ismerkedett meg Daniellával, akivel barátságot kötöttek. – Most is, hogy felnyitottam az utolsó üzenetváltásunkat, beleborzongok, hiszen éppen pár nappal a tragédia előtt írtunk egymásnak. Dancsi boldog volt, és nagyon szépnek látta az életét és a jövőjét. Én arra kértem, hogy tanuljon meg szeretni, ő pedig az utolsó, nekem címzett válaszában erre tett ígéretet – mondta a lapnak Szilvi. Bár tudja, hogy a fiatal lány többé már nem jelentkezik be hozzá, az erre a hétre kiadott időpontját még képtelen volt kitörölni az előjegyzések közül.

– Nézem a naptáramat, és nem vagyok képes rá, hogy töröljem. Nem is adom ki másnak a helyét. Aznap, amikor nem jön el, talán én is elengedem őt. Nagyon szeretett volna igazán felelősségtudó emberré válni, és nagyon sokat dolgozott is ezen, tudatosan. Hihetetlenül sokat fejlődött az utóbbi időszakban. Nagyon ügyes volt, és éppen rájött arra, hogy nem a szépet, hanem a jót kell keresnie a világban. Éreztem rajta, hogy már nemcsak mondja, hogy mi lehetne számára a helyes út, de arra is indult el – fogalmazott Szilvi.

 

Borítókép: A verőcei motorcsónak-balesetben érintett kishajó (Forrás: BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.