Kiderült, hol állomásozik most a verőcei balesetben érintett szállodahajó, a Heidelberg

Sikerült lefotózni.

Forrás: Metropol2024. 05. 28. 17:26
Fotó: Metropol
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn este nyolc óra után ismét Magyaroszágra érkezett a Heidelberg, az a szállodahajó, amelynek az orrába pontosan tíz nappal ezelőtt, Verőcénél csapódott bele egy szemből érkező motorcsónak nyolc utasával – tudta meg a Metropol

A portál kedd délután arról számolt be, hogy a Pesti alsó rakparton, az Erzsébet és a Szabadság híd között, két másik szállodahajóhoz kötve látható a a Heidelberg, erről fotót is szereztek, amelyen jól látható, hogy a jármű orrán már nyoma sincs a tragédiának.

Azt is megtudták, hogy a Heidelberg Pozsonyból indult hétfőn este nyolc órakor és másnap reggel negyed nyolckor Pesten kötött ki. Átlagsebessége húsz kilométer per óra volt, amely egyben a hajó csúcssebessége is. A szállodahajó a Fővám tér környékén kötött ki. 

A mentőcsapatok a tragédia utolsó áldozatát, Daniellát hétfőn találták meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.