Lángos négyezer, maradhat? – itt vannak az idei árak a Balaton környékén

Ne felejtse otthon a pénztárcáját.

Forrás: Pénzentrum2024. 05. 13. 10:58
Tarpa, 2016. szeptember 24.
Résztvevõk lángost esznek a 13. Szatmár-Beregi Szilvanapokon Tarpán 2016. szeptember 24-én.
MTI Fotó: Balázs Attila
fiatalok lángost esznek Fotó: MTI/Balázs Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy elkezdődött a szezon a magyar tengernél, és bár egyelőre nem történt tragikus drágulás, sok helyen júniustól biztosan árat emelnek – adta hírül a Pénzcentrum.

Beszámolnak arról is, hogy a hétvégén a víz hőmérséklete néhol már elérte a 20 Celsius-fokot, feltehetően a merészebbek már ki is próbálták, közben a portál egyik olvasója elküldte nekik, hogy mire számíthatnak a korai fecskék a parton. 

Az egyik balatonfüredi büfében a sima lángos ezer forintba kerül, a fokhagymás 1100 forint, a tejfölös 1500, a ketchupos 1300, a sajtos 1500, a sajtos-tejfölös pedig épphogy nem kerül kétezer forintba, ugyanis 1900 forintot kérnek el érte. Az ínyencek kérhetnek tonhalasat is, az egy kicsit húzósabb lesz, 3600 forintot kell fizetnünk érte. 

A babgulyás 2600 forintba, a lecsó 2500, a rántott szelet görög salátával 3900 forintba kerül. Tíz dekagramm hekk 700 forintba kerül, míg a sült kolbász 700 forint, egy pár virsli 1300 forintba kerül, a hot dog 1500-ba, ha pedig imádja a gyrost, a tálért 3200 forintot kérnek el. 

Az árlistáról fotó is van a Pénzcentrum oldalán, ezt ide kattintva nézheti meg. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.