Felszállás, negyvenórás várakozás után

Hatvan utas kitartott és ha kétnapos késéssel is, de elindult a hőn áhított nyaralás felé.

2024. 07. 07. 9:36
Illusztráció
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken kellett volna felszállnia a törökországi Antalyaba tartó járatnak a budapesti repülőtérről. Azonban az utasok azt az információt kapták, hogy az őket szállító gépnek szerelni kell a hajtóművét. Ezt bizony este 10-ig nem sikerült befejezni – írta a Metropol.

Az utasokat hazaküldték, hogy majd szombat reggel 9-re menjenek vissza és a gép 11.40-kor fog indulni. Másnap újra becsekkoltak a repülőtéren, de a gép továbbra sem szállt fel. A beszámoló szerint este már rendőrök próbálták nyugtatni az utasokat. A várakozás alatt kétszer 10 eurós kupont kaptak, az egyiket egy olyan étteremben lehetett levásárolni, amelyik időközben bezárt.

A gép végül vasárnap reggel 7-kor szállt fel, de az utasok nagy része inkább úgy döntött, kihagyják a nyaralást. 

Az Utazómajom értesülései szerint mintegy hatvan utas azonban kitartott, és ha kétnapos késéssel is, de elindult a hőn áhított nyaralás felé.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.