Ingyenes nyaralást kapnak a kereskedelmi dolgozók

A Tatai-tó partján álló nyaralóházat ingyenes használatra anonim magánszemélyek ajánlották fel.

2020. 07. 02. 15:12
null
Tata, 2019. szeptember 14. Történelmi versenyen résztvevő két középiskolás csoport a Tatai vár XIV. századi épülete közelében az Öreg-tó partján. A várat Luxemburgi Zsigmond király építtette 1397 és 1409 között. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eleddig példátlan módon júliustól ingyenes nyaralást biztosít a kereskedelmi alkalmazottaknak és családjaik­nak a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) – jelezte a Magyar Nemzetnek az érdekképviselet, amely nem rendelkezik a korábbi állami szakszervezeti (SZOT) vagyonból fennmaradt saját üdülővel az országban. Bubenkó Csaba elnök elmondta: a Tatai-tó partján álló színvonalas nyaralóházat ingyenes használatra anonim magánszemélyek ajánlották fel, akik így kívánják kifejezni elismerésüket a pultok, standok mögött állóknak, mivel a köztudottan alulfizetett bolti dolgozók a veszélyhelyzetben derekasan helytálltak a folyamatos lakossági kiszolgálás érdekében.

– A pánikvásárlások időszakában, illetve a Covid–19 árnyékában folyamatosan emberfeletti munkát tettek le a asztalra a kereskedelem legfontosabb szereplői, akiknek sokszor szabadidő, de főképp anyagi lehetőségek híján nincs módjuk a családjukkal tölteni egy hosszabb nyári pihenést – mondta az elnök. Jelezte: nagy az érdeklődés a különleges lehetőség iránt. A jelentkezők költségtérítés, illetve a kormány jóvoltából idegenforgalmi adó befizetése nélkül hat napot tölthetnek el többedmagukkal a teljesen felszerelt apartmanokban a nyár végéig. Ehhez a KDFSZ-nél kell jelentkezni, ahol megszervezik a családok gondtalan nyaraltatását. – A nagylelkű felajánlás alapján is úgy tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb a becsülete a kétkezi munkának – jegyezte meg Bubenkó Csaba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.