Holtan találták meg a petárdázás miatt elmenekült férfit

Stefánik Pavel szilveszter éjjelén tűnt el rovinkai (Csölle) otthonából.

MN
2018. 01. 08. 9:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szilveszter éjjelén eltűnt rovinkai (Csölle) otthonából egy 90 éves férfi, Stefánik Pavel. Az idős nyugdíjast rokonai és a rendőrség már január 1-jén is kereste. Rokonai szerint valószínűleg a petárdák és a tűzijátékok robbanásai okozta ijedtség miatt menekült el otthonról – írja a Paraméter.sk.

A család úgy tudja, Pavel Rovinkán szállhatott fel a Pozsonyba tartó RegioJetre, még január elsején. A szemtanúk állítása szerint másnap a dunaszerdahelyi vasútállomáson látták, amint felszállt a Pozsony felé induló vonatra. Hozzátartozói azóta is nagy erőkkel keresték a férfit.

A Tvnoviny.sk információi szerint Pavelt a hétvégén, Pozsonypüspökinél megtalálták, de sajnos már nem él. „Az egész család nevében szeretném megköszönni, hogy segítettek a nagypapa keresésében. Nagypapát megtaláltuk. Sajnos, már nincs az élők sorában” – írta a férfi unokája a közösségi oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.