Összeomlott egy gyalogoshíd, harmincan megfulladtak

Összeomlott egy indiai gyalogoshíd, s rendőrségi források szerint harmincan fulladtak vízbe az északkelet-indiai Arunácsal Prades államban szombaton.

PK
2011. 10. 29. 19:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kameng folyóból 28 embert mentettek ki a rendőrök és a mentőegységek, de az egyik kimentett a kórházban belehalt sérüléseibe. A Gauhatitól 500 kilométerre északra fekvő településnél lévő hídon a szerencsétlenség pillanatában főként asszonyok és gyermekek tartózkodtak. Indiában egy héten belül ez már a második hasonló katasztrófa: Nyugat-Bengál államban a múlt héten 31 ember halt meg, amikor a túlterhelés miatt összeomlott egy még 1942-ben épült, s a szeptemberi indiai földrengésben meggyengült fahíd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.