Ekkora halat fogott Putyin! – macsó képeken a nyaraló orosz elnök

A mindig kicsattanó formában lévő orosz államfő pózolt, videózott, és saját horgászrekordját is megdöntötte.

Hava Nikita
2017. 08. 05. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök kihasználja a nyarat, Oroszország keleti részébe utazott, ahol rövid szabadságát tölti. Az útja közben egy rövid kitérőt tett, megállt a szibériai régióban található egyik tónál horgászni – emelte ki a RIA Novosztyinak az elnök szóvivője, Dmitrij Peszkov.

Erről rögtön rengeteg fotó jelent meg az állami médiaportálokon.

Peszkov azt is hozzátette, hogy a nyaralása során Putyin több órán keresztül üldözött egy félméteres csukát, melyet végül ki is fogott. Az egész jelenetet az orosz elnök egy GoPro kamerával rögzítette is. A videót a Russia Today közzé is tette.

Az orosz hírportál azt is kiemeli, hogy Putyin megdöntötte saját rekordját, ugyanis egy (valószínűsíthetően másik) csuka, amelyet kifogott, 21 kilogrammos volt.

Vlagyimir Putyinnak nem ez volt az egyetlen rekordja, évekkel ezelőtt egy tengeri merülés során ógörög kincset talált, erről később bebizonyosodott, hogy már korábban odakészítették, azért, hogy az orosz elnök bukkanhasson rá

Az orosz elnökkel ellentétben a magyar kormányfő, Orbán Viktor el sem árulta, hogy hová megy nyaralni.

Putyin a Bajkál-tó felé tartó nyaralásával arra akarja felhívni az oroszok figyelmét, hogy a világ legmélyebb és legöregebb tava nemcsak a környéken élőké, és még csak nem is kizárólag az oroszoké, hanem a Föld minden lakójáé, ezért mindenki feladata vigyázni a tisztaságára. Ez az ügy az elnök szerint az orosz kormány egyik prioritása is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.