Többen nézték tévén idén az amerikai elnök évértékelőjét, mint tavaly

Valamivel többen nézték tévén idén az amerikai elnök évértékelőjét, mint tavaly, de kevesebben, mint tavalyelőtt – adta hírül csütörtökön az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: MTI2019. 02. 07. 7:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén 46,8 millióan voltak kíváncsiak arra, hogy Donald Trump mit mond az Unió (az Egyesült Államok) állapotáról, míg tavaly 1,2 millióval kevesebb embert érdekelt a beszámolója. Tavalyelőtt viszont 900 ezerrel többen ültek a képernyők elé, mint idén. Az akkori érdeklődés élénksége a premierjelleg okán érthető, hiszen abban az évben mondott Trump először ilyen beszédet.

A tévék versenyében a legtöbb nézőt a Trumphoz barátian viszonyuló Fox News hírcsatorna hódította el: 11,1 milliót. A második az NBC lett 7,1 millióval, majd a sorrend: CBS 6,7, ABC 5,9, MSNBC 3,8 és CNN 3,4 millió nézővel.

Az AP megjegyzi, hogy a Fox 11,1 millió nézőjéből csaknem 4 millió elkapcsolt a demokrata Stacey Abrams válaszfelszólalásáról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.