Ezúttal Denvert verték szét a rendőrellenes tüntetők + videók

Nem nyugszanak a kedélyek az Egyesült Államokban. Ezúttal Denver városában vonultak utcára a rendőrellenes tüntetők. A demonstráció hamar erőszakba torkollott, a résztvevők ablakokat törtek be, gyújtogattak és kövekkel támadtak a hatóságokra.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 08. 23. 13:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyi idő szerint szombat este a denveri rendőrkapitányság épülete elé szervezetek tüntetést a rendőrellenes erők, azonban a megmozdulás ezúttal is erőszakba torkollott – tájékoztat a V4NA Hírügynökség.

A Fox News beszámolója szerint az erőszakos anarchisták megpróbálták lebontani a coloradói szövetségi állam parlamentjét védő kordont. Az incidensről videók is készültek.

A Fox denveri tudósítója szerint a zavargásokban legalább nyolc embert letartóztattak.

A denveri KUSA-TV beszámolója szerint a rendőrök sem úszták meg ép bőrrel a zavargásokat. Egy incidens során valaki egy biciklit hajított egy motoron közlekedő rendőrre. Nem tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedett az áldozat.

A zavargók a gyújtogatástól sem riadtak vissza, többek között egy amerikai zászlót is lángra lobbantottak.

A rendőröket kövekkel dobálták meg, tűzijátékkal is közéjük lőttek.

A Fox News szerint a Redditen a megmozdulást „Pokolba velük!” (Give Em Hell) néven hirdették. Azt állították, hogy a denveri hatóságok nem foglalkoztak az aktivisták azon felhívásával, hogy vonjanak el forrásokat a rendőrségtől.

Igazán frappáns riposztot adott a rendőr a BLM-eseknek

Van az a helyzet, amikor a fagyi visszanyal, ez történt most a portlandi BLM-tüntetőkkel is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.